dc.contributor.author | Galán Castro, Ana | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Departament d'Empresa | ca |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T10:08:24Z | |
dc.date.available | 2024-07-18T10:08:24Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2654 | |
dc.description | Treball de fi de grau – Curs 2023-2024 | ca |
dc.description.abstract | Aquest Treball de Fi de Grau explora la influència de les estratègies de màrqueting intern i extern en la satisfacció del client dins del sector gastronòmic. Mitjançant una anàlisi comparativa, s'avaluen les diferències entre els restaurants que gestionen el seu màrqueting amb un departament intern i aquells que subcontracten a agències externes. La recerca es duu a terme a Barcelona, utilitzant una metodologia que combina enquestes a gerents o responsables de màrqueting de restaurants i l'anàlisi de dades de ressenyes online a TripAdvisor. Les dades recollides es fusionen i s'analitzen en Stata per avaluar la satisfacció del client. [...] | ca |
dc.format.extent | 46 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.rights | Attribution 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject.other | Satisfacció del client, màrqueting intern, departament intern | ca |
dc.title | Estudio de satisfacción en el sector gastronómico: Departamento de marketing propio vs. Agencias subcontratadas | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Pinel Cabello, Fran | |