Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorFrancisco Montlleó, Oriol
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2023-10-26T07:45:41Z
dc.date.available2023-10-26T07:45:41Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2387
dc.descriptionTreball de fi de grau - 2022-2023ca
dc.description.abstractKikupa, S.L. és una empresa amb més de 40 treballadors que neix a Mataró l’any 1988, l’Enric Francisco Soms juntament amb un altre soci inicial, decideixen començar a produir i oferir productes de brioixeria a diferents indrets de la ciutat. Al cap de pocs anys, es va trencar aquesta relació amb el soci i l’Enric continua amb la brioixeria, però comença amb el més important fins al moment, el pa. Va decidir començar amb el pa, ja que va creure que aquest era un producte que gairebé tothom consumia i quasi mai podia faltar a una casa.ca
dc.format.extent56 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherForner, can Kiku, paca
dc.titleViabilitat de l'expansió de la forneria Can Kikuca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorCivit Garcés, Jordi


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir