Viabilitat de l'expansió de la forneria Can Kiku
Ver/Abrir
Autor/a
Francisco Montlleó, Oriol
Fecha de publicación
2023Resumen
Kikupa, S.L. és una empresa amb més de 40 treballadors que neix a Mataró l’any 1988,
l’Enric Francisco Soms juntament amb un altre soci inicial, decideixen començar a
produir i oferir productes de brioixeria a diferents indrets de la ciutat. Al cap de pocs
anys, es va trencar aquesta relació amb el soci i l’Enric continua amb la brioixeria, però
comença amb el més important fins al moment, el pa. Va decidir començar amb el pa,
ja que va creure que aquest era un producte que gairebé tothom consumia i quasi mai
podia faltar a una casa.
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/