Show simple item record

dc.contributor.authorFrancisco Montlleó, Oriol
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2023-10-26T07:45:41Z
dc.date.available2023-10-26T07:45:41Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2387
dc.descriptionTreball de fi de grau - 2022-2023ca
dc.description.abstractKikupa, S.L. és una empresa amb més de 40 treballadors que neix a Mataró l’any 1988, l’Enric Francisco Soms juntament amb un altre soci inicial, decideixen començar a produir i oferir productes de brioixeria a diferents indrets de la ciutat. Al cap de pocs anys, es va trencar aquesta relació amb el soci i l’Enric continua amb la brioixeria, però comença amb el més important fins al moment, el pa. Va decidir començar amb el pa, ja que va creure que aquest era un producte que gairebé tothom consumia i quasi mai podia faltar a una casa.ca
dc.format.extent56 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherForner, can Kiku, paca
dc.titleViabilitat de l'expansió de la forneria Can Kikuca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorCivit Garcés, Jordi


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint