dc.contributor.author | Francisco Montlleó, Oriol | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2023-10-26T07:45:41Z | |
dc.date.available | 2023-10-26T07:45:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2387 | |
dc.description | Treball de fi de grau - 2022-2023 | ca |
dc.description.abstract | Kikupa, S.L. és una empresa amb més de 40 treballadors que neix a Mataró l’any 1988,
l’Enric Francisco Soms juntament amb un altre soci inicial, decideixen començar a
produir i oferir productes de brioixeria a diferents indrets de la ciutat. Al cap de pocs
anys, es va trencar aquesta relació amb el soci i l’Enric continua amb la brioixeria, però
comença amb el més important fins al moment, el pa. Va decidir començar amb el pa,
ja que va creure que aquest era un producte que gairebé tothom consumia i quasi mai
podia faltar a una casa. | ca |
dc.format.extent | 56 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Forner, can Kiku, pa | ca |
dc.title | Viabilitat de l'expansió de la forneria Can Kiku | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Civit Garcés, Jordi | |