Show simple item record

dc.creatorGutiérrez Villanueva, Ainhoa
dc.date2017-10-24
dc.date.accessioned2021-10-08T16:14:42Z
dc.date.available2021-10-08T16:14:42Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/852
dc.descriptionTutor: Josep Maria Raya
dc.descriptionEl turisme gastronòmic en els últims anys ha patit un important creixement a nivell global, arribant a assolir un valor mundial de 150 bilions de dòlars. Tot i així, no només ha crescut en aquest nivell sinó també en nombre de turistes que el practiquen i en el seu reconeixement, fent que les expectatives de creixement anual a Europa siguin d’entre un 7% i un 12% en els pròxims anys. Avui en dia ja se’l reconeix com un dels segments turístics més dinàmics dins el mercat. Es pot dir doncs que aquesta recerca té l’objectiu d’avaluar el turisme gastronòmic dins la comarca del Maresme. Per fer-ho es farà ús de les taules input-output catalanes i de l’anàlisi cost-benefici, obtenint doncs la valoració tan econòmic como social. Finalment, es pot afegir que cada euro de despesa que fa el turista en turisme gastronòmic genera 1,54€ a la economia de la societat i, a més, per cada euro que l’administració pública inverteix en turisme gastronòmic genera 2,48€ en la societat.
dc.formatapplication/pdf
dc.languagecat
dc.rightsAmb tots els drets reservats
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectTurisme
dc.subjectGastronomia
dc.subjectMaresme
dc.titleEstudi de l’impacte socioeconòmic del turisme gastronòmic al Maresme
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint