dc.contributor.author | Macià Gonzalez, Carla | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2021-09-20T14:46:54Z | |
dc.date.available | 2021-09-20T14:46:54Z | |
dc.date.issued | 2021-06 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/604 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2020-2021 | ca |
dc.description.abstract | El present projecte té com a objectiu determinar tots els processos de creació d’una
empresa del sector de la restauració i fer l’estudi de la viabilitat per determinar la
factibilitat del restaurant Kao Bella.
Kao Bella és un restaurant situat a la cuitat de Barcelona que té com a valor afegit una
proposta dual, caracteritzada per la cuina japonesa i italiana.
Per avalar aquesta proposta s’han seguit una sèrie d’estudis, investigacions de mercat
i anàlisis econòmics que han determinat la viabilitat del projecte a llarg termini. | ca |
dc.format.extent | 96 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Kao Bella, cuina japonesa, cuina italiana. | ca |
dc.title | Pla d'empresa: Restaurant Kao Bella | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Ordax Alonso, Carlos | |