Show simple item record

dc.contributor.authorMacià Gonzalez, Carla
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2021-09-20T14:46:54Z
dc.date.available2021-09-20T14:46:54Z
dc.date.issued2021-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/604
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2020-2021ca
dc.description.abstractEl present projecte té com a objectiu determinar tots els processos de creació d’una empresa del sector de la restauració i fer l’estudi de la viabilitat per determinar la factibilitat del restaurant Kao Bella. Kao Bella és un restaurant situat a la cuitat de Barcelona que té com a valor afegit una proposta dual, caracteritzada per la cuina japonesa i italiana. Per avalar aquesta proposta s’han seguit una sèrie d’estudis, investigacions de mercat i anàlisis econòmics que han determinat la viabilitat del projecte a llarg termini.ca
dc.format.extent96 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherKao Bella, cuina japonesa, cuina italiana.ca
dc.titlePla d'empresa: Restaurant Kao Bellaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorOrdax Alonso, Carlos


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint