Show simple item record

dc.contributor.authorPrieto Pardo, Clara
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT)ca
dc.date.accessioned2021-09-16T14:51:54Z
dc.date.available2021-09-16T14:51:54Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/574
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2020-2021ca
dc.description.abstractEn aquest treball d’investigació es dur a terme un estudi de les diferents disciplines que convergeixen de l’experiència d’usuari. Així mateix, es determina els elements claus per a avaluar l’experiència d’usuari en aplicacions mòbils. A més, es proposa un instrument de mesura, el Qüestionari d’Experiència d’Usuari per Aplicacions Mòbils (QEUAM), amb el que es realitza una prova experimental amb l’aplicació myrealfood per a validar l’instrument. Els resultats del QUEAM indiquen que l’aportació de cada ítem a la fiabilitat de l’escala total és suficientment alta, amb una alfa de Cronbach de 0,89.ca
dc.format.extent133 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherAplicació mòbil, QEUAM, myrealfoodca
dc.titleDisseny metodològic per a avaluar l'experiència d'usuari d'una aplicació mòbilca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorRodriguez Fernández, Marco Antonio


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint