Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSoto Ruiz, Aimar
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament de Tecnologiaca
dc.date.accessioned2025-09-17T08:30:07Z
dc.date.available2025-09-17T08:30:07Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/3172
dc.descriptionTreball de fi de grau - 2024-2025ca
dc.description.abstractAquest treball dissenya l’optimització del procés d’envasament d’una línia d’antibiòtic mitjançant la reducció del seu coll d’ampolla. Mitjançant l’aplicació d’eines del Lean Manufacturing i la posterior estandardització del procés millorat, es busca reduir el temps de cicle i maximitzar l’eficiència productiva. També s’ha creat un pla d’avaluació i d’auditoria interna per assegurar l’acompliment de les millores i portar el procés cap a l’excel·lència.ca
dc.format.extent102 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherEnvasament, antibiòtic, Lean Manufacturingca
dc.titleDisseny de l’optimització d’una línia d’envasament mitjançant la reducció del coll d’ampollaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorFlores Salgado, Francesc


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir