Disseny de l’optimització d’una línia d’envasament mitjançant la reducció del coll d’ampolla
Ver/Abrir
Autor/a
Fecha de publicación
2025Resumen
Aquest treball dissenya l’optimització del procés d’envasament d’una línia d’antibiòtic
mitjançant la reducció del seu coll d’ampolla. Mitjançant l’aplicació d’eines del Lean
Manufacturing i la posterior estandardització del procés millorat, es busca reduir el temps
de cicle i maximitzar l’eficiència productiva. També s’ha creat un pla d’avaluació i
d’auditoria interna per assegurar l’acompliment de les millores i portar el procés cap a
l’excel·lència.
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Lengua
Catalán
Palabras clave
Páginas
102 p.
Nota
Treball de fi de grau - 2024-2025
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/