Disseny de l’optimització d’una línia d’envasament mitjançant la reducció del coll d’ampolla
Visualitza/Obre
Autor/a
Data de publicació
2025Resum
Aquest treball dissenya l’optimització del procés d’envasament d’una línia d’antibiòtic
mitjançant la reducció del seu coll d’ampolla. Mitjançant l’aplicació d’eines del Lean
Manufacturing i la posterior estandardització del procés millorat, es busca reduir el temps
de cicle i maximitzar l’eficiència productiva. També s’ha creat un pla d’avaluació i
d’auditoria interna per assegurar l’acompliment de les millores i portar el procés cap a
l’excel·lència.
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Llengua
Català
Paraules clau
Pàgines
102 p.
Nota
Treball de fi de grau - 2024-2025
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/