Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorGarcia Carmona, Laia
dc.contributor.authorHuguet Aregall, Clàudia
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2021-03-09T07:39:01Z
dc.date.available2021-03-09T07:39:01Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/311
dc.descriptionTreball de final de grau - Curs 2019-2020ca
dc.description.abstractPHOOD és un projecte emprenedor que integra la innovació i les últimes tendències del sector de la restauració, oferint serveis que satisfan les necessitats dels segments implicats. Hi intervé un element important; la comunitat, la qual brinda un espai d’unió entre els amants de la gastronomia i els agents del sector.ca
dc.format.extent188 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsTots els drets reservatsca
dc.subject.otherInnovació, restauració, appca
dc.titlePHOOD: projecte d’emprenedoriaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorJordan Vallverdú, Víctor


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix