Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorBagur Olives, Judit
dc.contributor.authorVilar Cudolà, Ariadna
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament d'Empresaca
dc.date.accessioned2024-10-04T10:26:14Z
dc.date.available2024-10-04T10:26:14Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2795
dc.descriptionTreball de fi de grau – Curs 2023-2024ca
dc.description.abstractEn aquest treball hem analitzat les motivacions de la generació Z i els mil·lennistes per consumir cafè d’especialitat. S'han plantejat una sèrie d'hipòtesis que hem contrastat mitjançant una enquesta i un experiment. La metodologia d’anàlisi utilitzada ha estat rigorosa, permetent-nos validar o refutar les hipòtesis formulades. Els resultats obtinguts aporten una comprensió més profunda sobre els factors que influeixen en el consum de cafè d'especialitat en aquestes generacions.ca
dc.format.extent85 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherCafè d’especialitat, generació Z, mil·lennistesca
dc.titleLes motivacions de la generació Z i mil·lennistes per a consumir cafè d’especialitatca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorBernal Fiego, Jordi


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix