dc.contributor.author | Pérez Vintró, Ana | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Departament de Salut | ca |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T07:51:36Z | |
dc.date.available | 2024-07-18T07:51:36Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2641 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2023-2024 | ca |
dc.description.abstract | Introducció: Els trastorns de la conducta alimentària es caracteritzen per una alteració dels hàbits alimentaris, amb preocupació en el pes, alimentació i imatge corporal. Tenen una gran influència negativa a la qualitat de vida i en l’entorn social. La pandèmia del SARS-CoV-2 va tenir gran impacte en la salut física, social i mental de la població, afectant especialment els adolescents. Objectius: Conèixer l'impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l'adolescència. [...] | ca |
dc.format.extent | 64 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Trastorns alimentaris, pandèmia del SARS-CoV-2, adolescent | ca |
dc.title | L’impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l’adolescència | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Puyané Oliva, Meritxell | |