L’impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l’adolescència
Ver/Abrir
Autor/a
Pérez Vintró, Ana
Fecha de publicación
2024Resumen
Introducció: Els trastorns de la conducta alimentària es caracteritzen per una alteració dels hàbits alimentaris, amb preocupació en el pes, alimentació i imatge corporal. Tenen una gran influència negativa a la qualitat de vida i en l’entorn social. La pandèmia del SARS-CoV-2 va tenir gran impacte en la salut física, social i mental de la població, afectant especialment els adolescents. Objectius: Conèixer l'impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l'adolescència. [...]
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- Grau en Infermeria [182]
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/