L’impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l’adolescència
Visualitza/Obre
Autor/a
Pérez Vintró, Ana
Data de publicació
2024Resum
Introducció: Els trastorns de la conducta alimentària es caracteritzen per una alteració dels hàbits alimentaris, amb preocupació en el pes, alimentació i imatge corporal. Tenen una gran influència negativa a la qualitat de vida i en l’entorn social. La pandèmia del SARS-CoV-2 va tenir gran impacte en la salut física, social i mental de la població, afectant especialment els adolescents. Objectius: Conèixer l'impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l'adolescència. [...]
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- Grau en Infermeria [182]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/