Show simple item record

dc.contributor.authorSanchez Lloret, Carla
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2023-10-26T08:19:25Z
dc.date.available2023-10-26T08:19:25Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2395
dc.descriptionTreball de fi de grau - 2022-2023ca
dc.description.abstractLes xarxes socials han canviat per complet gran part de les accions diàries de qualsevol individu i és tal el seu potencial que les empreses les han hagut d'adaptar en el si de les seves estratègies per tal de sobreviure en un món tan competent. El present treball d'investigació pretén centrar-se en el món de la gastronomia i analitzar quin és l'impacte que tenen aquestes plataformes en el seu èxit tenint en compte factors com el nombre de valoracions dels restaurants i la puntuació que obtenen com a tal a la plataforma de TripAdvisor, així com l'efecte de ser constant i comptar amb un gran nombre de seguidors en elles. [...]ca
dc.format.extent54 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subject.otherXarxes socials, gastronomia, comportament del consumidorca
dc.titleImpacte de les xarxes socials a l’èxit dels restaurants de Barcelonaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorRaya, Josep Maria


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint