Mostrar el registro sencillo del ítem
Impacte de les xarxes socials a l’èxit dels restaurants de Barcelona
dc.contributor.author | Sanchez Lloret, Carla | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2023-10-26T08:19:25Z | |
dc.date.available | 2023-10-26T08:19:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2395 | |
dc.description | Treball de fi de grau - 2022-2023 | ca |
dc.description.abstract | Les xarxes socials han canviat per complet gran part de les accions diàries de qualsevol individu i és tal el seu potencial que les empreses les han hagut d'adaptar en el si de les seves estratègies per tal de sobreviure en un món tan competent. El present treball d'investigació pretén centrar-se en el món de la gastronomia i analitzar quin és l'impacte que tenen aquestes plataformes en el seu èxit tenint en compte factors com el nombre de valoracions dels restaurants i la puntuació que obtenen com a tal a la plataforma de TripAdvisor, així com l'efecte de ser constant i comptar amb un gran nombre de seguidors en elles. [...] | ca |
dc.format.extent | 54 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | * |
dc.subject.other | Xarxes socials, gastronomia, comportament del consumidor | ca |
dc.title | Impacte de les xarxes socials a l’èxit dels restaurants de Barcelona | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Raya, Josep Maria |