Cop de Mà, creps inclusives
Visualitza/Obre
Autor/a
Cano Teixidó, Alejandra
Dangla Sandoval, Irene
Data de publicació
2023Resum
Davant les creixents tendències de consum i globalització, la societat té la responsabilitat
d'adequar la seva activitat de forma que permeti un desenvolupament sostenible en el
temps. Tots els sectors s'han de comprometre en l'adopció de processos ètics i
responsables. Donada aquesta necessitat, neix el projecte "Cop de Mà", que busca
presentar un nou model de negoci amb compromís social, mediambiental i econòmic.
Cop de Mà és una food truck de creps on la prioritat són les persones. S'ha desenvolupat un
projecte d'emprenedoria social que aporta un valor únic al mercat a través de la incorporació
de processos interns responsables i inclusius i oferint un producte final de qualitat i ètic.
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/