Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorDomech Soto, Enoc
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (ESCST)ca
dc.date.accessioned2023-07-26T10:52:51Z
dc.date.available2023-07-26T10:52:51Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2254
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2022-2023ca
dc.description.abstractIntroducció: La Curcuma L. és una espècie popularment utilitzada a la cuina i també és coneguda per les seves propietats medicinals. La curcumina, el principal compost actiu de la Curcuma L., té propietats antiinflamatòries, antioxidants i analgèsiques. Aquestes propietats poden ser beneficioses pels boxejadors, ja que poden ajudar a reduir la inflamació muscular i millorar la recuperació després de l’entrenament intens i de les competicions. Al combinar la curcumina amb piperina, es pot millorar la biodisponibilitat de la curcumina, el que significa que el cos pot absorbir i utilitzar millor els beneficis de la Curcuma L. Objectius: Aquest projecte d’investigació té com a objectiu avaluar l’efectivitat de la curcumina combinada amb la piperina en boxejadors federats durant el període competitiu [...].ca
dc.format.extent44 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subject.otherCurcumina, piperina, marcadors bioquímicsca
dc.titleEfectivitat de la suplementació d’extracte de curcuma l. combinat amb piperina per a boxejadors federats en període competitiu: Projecte d’investigacióca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorSarola, Jordi


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir