• English
    • català
    • Spanish
  • English 
    • English
    • català
    • Spanish
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Treballs d'estudiants
  • Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa
  • Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació
  • View Item
  •   Home
  • Treballs d'estudiants
  • Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa
  • Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Wondo, your sustainable food market

View/Open
2018_BalticFlores_TebarPendon_Memoria (9.282Mb)
Author
Baltic Flores, Laura J.
Tébar Pendón, Adrián
Publication date
2018
URI http://hdl.handle.net/20.500.12367/223
Abstract
The main reason why this project will be carried out is the need for a change that we believe involves both consumers and producers, towards a sustainable lifestyle in order to decrease the negative impact that human behavior is causing on our planet.
Document Type
Project / Final year job or degree
Language
English
Keywords
Sostenibilitat, alimentació saludable, productes orgànics
Pages
99 p.
Note
Treball de final de grau - Curs 2017-2018
Show full item record

This item appears in the following Collection(s)

  • Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació [157]

Rights

Tots els drets reservats.

 


TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
 
Contact Us | Legal notice | Cookies policy | Accessibility
With collaboration of
CSUC
 

 

Browse

The entire repositoryBy communities & collectionsBy Issue DateBy AuthorBy TitleBy SubjectThis CollectionBy Issue DateBy AuthorBy TitleBy Subject

My Account

LoginRegister


TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
 
Contact Us | Legal notice | Cookies policy | Accessibility
With collaboration of
CSUC