Show simple item record

dc.contributor.authorFeixes Prats, Gerard
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT)ca
dc.date.accessioned2022-11-08T10:48:18Z
dc.date.available2022-11-08T10:48:18Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1970
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractAquest treball pretén crear un entorn interior tridimensional d’una sagardotegi —taverna basca on es degusta la sidra— des de l’enfocament d’una edificació que ha derivat del baserri —masia tradicional basca— al llarg del segle XX. S’hi reflectiran referents culturals nord-americans dels anys 80, representats dins dels quatre escenaris del projecte: el menjador, l’entresolat, la sala de les kupeles —botes— i els lavabos.ca
dc.format.extent146 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherEspai interior 3D, sagardotegi, cultura nord-americanaca
dc.titleCreació d’un entorn 3D: Una sagardotegi amb pinzellades de la cultura nord-americana dels anys 80ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorVéliz Ramas, Maider


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint