dc.contributor.author | Feixes Prats, Gerard | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT) | ca |
dc.date.accessioned | 2022-11-08T10:48:18Z | |
dc.date.available | 2022-11-08T10:48:18Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/1970 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2021-2022 | ca |
dc.description.abstract | Aquest treball pretén crear un entorn interior tridimensional d’una sagardotegi —taverna basca on es degusta la sidra— des de l’enfocament d’una edificació que ha derivat del baserri —masia tradicional basca— al llarg del segle XX. S’hi reflectiran referents culturals nord-americans dels anys 80, representats dins dels quatre escenaris del projecte: el menjador, l’entresolat, la sala de les kupeles —botes— i els lavabos. | ca |
dc.format.extent | 146 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject.other | Espai interior 3D, sagardotegi, cultura nord-americana | ca |
dc.title | Creació d’un entorn 3D: Una sagardotegi amb pinzellades de la cultura nord-americana dels anys 80 | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Véliz Ramas, Maider | |