Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorFeixes Prats, Gerard
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT)ca
dc.date.accessioned2022-11-08T10:48:18Z
dc.date.available2022-11-08T10:48:18Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1970
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractAquest treball pretén crear un entorn interior tridimensional d’una sagardotegi —taverna basca on es degusta la sidra— des de l’enfocament d’una edificació que ha derivat del baserri —masia tradicional basca— al llarg del segle XX. S’hi reflectiran referents culturals nord-americans dels anys 80, representats dins dels quatre escenaris del projecte: el menjador, l’entresolat, la sala de les kupeles —botes— i els lavabos.ca
dc.format.extent146 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherEspai interior 3D, sagardotegi, cultura nord-americanaca
dc.titleCreació d’un entorn 3D: Una sagardotegi amb pinzellades de la cultura nord-americana dels anys 80ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorVéliz Ramas, Maider


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix