Show simple item record

dc.contributor.authorRodríguez Belló, Alexandra
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2022-09-22T10:37:06Z
dc.date.available2022-09-22T10:37:06Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1902
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractEn el present document es recull el projecte emprenedor de “Barcelona Social Food”, un atractiu complex que pretén oferir el millor servei i una excel·lent qualitat als seus clients a través d’una experiència gastronòmica única que els delectarà en tots els sentits i no els deixarà indiferents. A més, aquest model de negoci contempla l’última tecnologia i un seguit d’elements disruptius, fonamentals en una societat en la que tot evoluciona constantment i a passos agegantats. L’estudi es centra en dur a terme un anàlisis exhaustiu i acurat de tots aquells elements que poden repercutir en la iniciativa plantejada per a poder determinar la seva viabilitat.ca
dc.format.extent103 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherSocial Food, experiència gastronòmica, Barcelonaca
dc.titleBarcelona social foodca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorOliveras Villanueva, Marc


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint