Mostra el registre parcial de l'element
Barcelona social food
dc.contributor.author | Rodríguez Belló, Alexandra | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2022-09-22T10:37:06Z | |
dc.date.available | 2022-09-22T10:37:06Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/1902 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2021-2022 | ca |
dc.description.abstract | En el present document es recull el projecte emprenedor de “Barcelona Social Food”, un atractiu complex que pretén oferir el millor servei i una excel·lent qualitat als seus clients a través d’una experiència gastronòmica única que els delectarà en tots els sentits i no els deixarà indiferents. A més, aquest model de negoci contempla l’última tecnologia i un seguit d’elements disruptius, fonamentals en una societat en la que tot evoluciona constantment i a passos agegantats. L’estudi es centra en dur a terme un anàlisis exhaustiu i acurat de tots aquells elements que poden repercutir en la iniciativa plantejada per a poder determinar la seva viabilitat. | ca |
dc.format.extent | 103 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject.other | Social Food, experiència gastronòmica, Barcelona | ca |
dc.title | Barcelona social food | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Oliveras Villanueva, Marc |