Show simple item record

dc.contributor.authorRoca Fernández, Marta
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2022-09-22T10:31:10Z
dc.date.available2022-09-22T10:31:10Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1901
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractEn aquests temps en els que el sector turístic es veu amenaçat per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, el turisme gastronòmic emergeix com a potencial revifador degut al seu paper com a element indispensable per conèixer la cultura i l’estil de vida d’un territori. La present recerca té l’objectiu d’obtenir els determinants de la satisfacció i les despeses gastronòmiques dels turistes a la comarca del Maresme a través d’un anàlisi estadístic parcial i múltiple de les variables qualitatives i quantitatives mitjançant les dades extretes de les enquestes sobre l’estudi del perfil dels turistes a Barcelona i a la província del 2018, 2019 i 2020. Els resultats indiquen que l’edat, el gènere, la situació laboral, els estudis, el tipus d’allotjament i el motiu principal del viatge són les variables que més afecten a la despesa i la satisfacció en gastronomia a la comarca.ca
dc.format.extent57 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subject.otherGastronomia, turisme gastronòmic, determinants, Maresme, satisfacció, despesa, turista gastronòmicca
dc.titleLa gastronomia al Maresme: Determinants de la satisfacció i la despesa dels turistesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorRaya Vílchez, Josep Maria


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint