La gastronomia al Maresme: Determinants de la satisfacció i la despesa dels turistes
Visualitza/Obre
Autor/a
Roca Fernández, Marta
Data de publicació
2022-06Resum
En aquests temps en els que el sector turístic es veu amenaçat per les conseqüències
de la pandèmia de la Covid-19, el turisme gastronòmic emergeix com a potencial
revifador degut al seu paper com a element indispensable per conèixer la cultura i l’estil
de vida d’un territori. La present recerca té l’objectiu d’obtenir els determinants de la
satisfacció i les despeses gastronòmiques dels turistes a la comarca del Maresme a
través d’un anàlisi estadístic parcial i múltiple de les variables qualitatives i quantitatives
mitjançant les dades extretes de les enquestes sobre l’estudi del perfil dels turistes a
Barcelona i a la província del 2018, 2019 i 2020. Els resultats indiquen que l’edat, el
gènere, la situació laboral, els estudis, el tipus d’allotjament i el motiu principal del viatge
són les variables que més afecten a la despesa i la satisfacció en gastronomia a la
comarca.
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/