Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorRoca Fernández, Marta
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2022-09-22T10:31:10Z
dc.date.available2022-09-22T10:31:10Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1901
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractEn aquests temps en els que el sector turístic es veu amenaçat per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, el turisme gastronòmic emergeix com a potencial revifador degut al seu paper com a element indispensable per conèixer la cultura i l’estil de vida d’un territori. La present recerca té l’objectiu d’obtenir els determinants de la satisfacció i les despeses gastronòmiques dels turistes a la comarca del Maresme a través d’un anàlisi estadístic parcial i múltiple de les variables qualitatives i quantitatives mitjançant les dades extretes de les enquestes sobre l’estudi del perfil dels turistes a Barcelona i a la província del 2018, 2019 i 2020. Els resultats indiquen que l’edat, el gènere, la situació laboral, els estudis, el tipus d’allotjament i el motiu principal del viatge són les variables que més afecten a la despesa i la satisfacció en gastronomia a la comarca.ca
dc.format.extent57 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subject.otherGastronomia, turisme gastronòmic, determinants, Maresme, satisfacció, despesa, turista gastronòmicca
dc.titleLa gastronomia al Maresme: Determinants de la satisfacció i la despesa dels turistesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorRaya Vílchez, Josep Maria


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix