dc.contributor.author | de San Eufrasio Rodríguez, Iria | |
dc.contributor.author | Zafra Fernández, Alba | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2022-07-26T10:53:25Z | |
dc.date.available | 2022-07-26T10:53:25Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/1865 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2021-2022 | ca |
dc.description.abstract | En el món hoteler, els empresaris han d'acudir regularment a estratègies de màrqueting amb la finalitat de poder incrementar els seus beneficis. Així i tot, en unes certes ocasions resulta difícil aplicar bones polítiques, sobretot si se centren en el preu, atès que s'han de tenir en compte molts factors a l'hora d'aplicar ofertes en habitacions d'hotels. Per això, hi ha hagut un increment en l'ús de descomptes i les seves variants. En conseqüència, el present treball pretén avaluar els efectes que té un descompte sobre la valoració i el preu, especialment, la tipologia de descompte anomenada Decoy Effect, arribant a conèixer la percepció del consumidor a l'hora de triar entre diverses opcions per a allotjar-se en un hotel. Els resultats mostren un efecte positiu del descompte sobre el preu, mentre que en la valoració ocorre el contrari. Així mateix, l'anàlisi mostra que la tipologia de servei complementari importa a l'hora d'aplicar el Decoy Effect en una oferta d'hotel. | ca |
dc.format.extent | 64 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject.other | Sector hoteler, descompte, polítiques de preu | ca |
dc.title | Valoración del impacto de estrategias de descuento en la reserva de alojamientos turísticos | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Raya Vilchez, Josep Maria | |