dc.contributor.author | Dos Santos Tapias, Carla | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT) | ca |
dc.date.accessioned | 2021-10-28T17:17:09Z | |
dc.date.available | 2021-10-28T17:17:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/1671 | |
dc.description | Treball de fi de grau - Curs 2020-2021 | ca |
dc.description.abstract | El present treball pretén abordar la presència de productes ultraprocessats en la publicitat televisiva i, a més, analitzar els missatges que es comuniquen a través d'ells. El perfil nutricional d'aquests productes es considera insà, de manera que un elevat consum pot donar lloc a el desenvolupament de diverses patologies. S'ha observat com els productes ultraprocessats constitueixen de forma majoritària els anuncis que s'emeten sobre alimentació. Aquests a més, es recolzen en tècniques comunicatives que aporten valors positius als productes, així com missatges que poden conduir a la confusió i l'engany. | ca |
dc.format.extent | 150 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Ultraprocessats, publicitat, alimentació | ca |
dc.title | Presencia y publicidad televisiva de ultraprocesados en España | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Llacher Alsina, Anna | |