Show simple item record

dc.creatorBadia Roig, Marta
dc.date2017-10-24
dc.date.accessioned2021-10-08T16:14:40Z
dc.date.available2021-10-08T16:14:40Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/850
dc.descriptionTutor: Enric Camón
dc.descriptionEn aquest projecte s’estudia la incorporació al mercat turístic del celler Can Casals,a través d’un pla de màrqueting. Situada a St. Esteve de Sesrovires amb DO Penedès, un celler renovat recentment inaugurat l’any 1805, amb un mètode de producció ecològic i sostenible. L’empresa entrarà al mercat amb un nou model de negoci enfocat a l’enoturisme, oferint diferents models de visites i facilitats dirigides específicament per al públic objectiu.
dc.formatapplication/pdf
dc.languagecat
dc.rightsAmb tots els drets reservats
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectEnoturisme
dc.titleProjecte d'enoturisme a CAN CASALS per dinamitzar el negoci del vi
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint