La nutrició en pacients amb insuficiència renal crònica en teràpia de diàlisi: revisió de la literatura
Ver/Abrir
Autor/a
Luna García, Anna
Fecha de publicación
2018Resumen
La relació entre la nutrició i la patologia renal és molt estreta degut a que la malnutrició és un important factor de risc en la IRCT. La dieta del pacient renal és molt restringida i s’estima que entre el 20 – 78% dels malalts renals no tenen una bona adherència terapèutica a aquestes dietes, la qual cosa comporta un augment de la mortalitat i de l’aparició de complicacions i trastorns nutricionals. Per aquets motiu, és molt important la figura del professional d’infermeria que assoleixi les competències, habilitats i valors específics d’aquest camp per prestar cures específiques i de qualitat.
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- Grau en Infermeria [182]
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/