Show simple item record

dc.contributor.authorLuna García, Anna
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (ESCST)ca
dc.date.accessioned2019-11-14T09:40:08Z
dc.date.available2019-11-14T09:40:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/57
dc.descriptionTreball de final de grau - Curs 2017-2018ca
dc.description.abstractLa relació entre la nutrició i la patologia renal és molt estreta degut a que la malnutrició és un important factor de risc en la IRCT. La dieta del pacient renal és molt restringida i s’estima que entre el 20 – 78% dels malalts renals no tenen una bona adherència terapèutica a aquestes dietes, la qual cosa comporta un augment de la mortalitat i de l’aparició de complicacions i trastorns nutricionals. Per aquets motiu, és molt important la figura del professional d’infermeria que assoleixi les competències, habilitats i valors específics d’aquest camp per prestar cures específiques i de qualitat.ca
dc.format.extent38 p.ca
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherNutrició, diàlisis, pacient renalca
dc.titleLa nutrició en pacients amb insuficiència renal crònica en teràpia de diàlisi: revisió de la literaturaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorMateo Aguilar, Ester


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint