dc.contributor.author | Garcia Carmona, Laia | |
dc.contributor.author | Huguet Aregall, Clàudia | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2021-03-09T07:39:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-09T07:39:01Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/311 | |
dc.description | Treball de final de grau - Curs 2019-2020 | ca |
dc.description.abstract | PHOOD és un projecte emprenedor que integra la innovació i les últimes tendències del sector de la restauració, oferint serveis que satisfan les necessitats dels segments implicats. Hi intervé un element important; la comunitat, la qual brinda un espai d’unió entre els amants de la gastronomia i els agents del sector. | ca |
dc.format.extent | 188 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Tots els drets reservats | ca |
dc.subject.other | Innovació, restauració, app | ca |
dc.title | PHOOD: projecte d’emprenedoria | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Jordan Vallverdú, Víctor | |