Show simple item record

dc.contributor.authorTarridas Ginferrer, Roger
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament d'Empresaca
dc.date.accessioned2024-10-04T14:13:52Z
dc.date.available2024-10-04T14:13:52Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2799
dc.descriptionTreball de fi de grau − Curs 2023-2024ca
dc.description.abstractAquest treball de final de grau conté un pla de màrqueting per a l'empresa de cafè Il Caffè di Francesco. En aquest treball s'analitza l'entorn intern i extern de l'empresa, tenint en compte els seus objectius, la competència existent i els objectius marcats. Es proposen diferents estratègies de màrqueting mix per donar resposta a les necessitats del públic objectiu de l'empresa. L'objectiu del projecte és millorar el posicionament de la marca al llarg del 2024 i 2025, especialment en els canals digitals, millorant així la reputació de l'empresa dins del sector.ca
dc.format.extent57 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherPla de màrqueting, cafè, posicionament de la marcaca
dc.titlePla de màrqueting d'Il Caffè di Francescoca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorGabarron, Bruno


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint