dc.contributor.author | Tarridas Ginferrer, Roger | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Departament d'Empresa | ca |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T14:13:52Z | |
dc.date.available | 2024-10-04T14:13:52Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2799 | |
dc.description | Treball de fi de grau − Curs 2023-2024 | ca |
dc.description.abstract | Aquest treball de final de grau conté un pla de màrqueting per a l'empresa de cafè Il Caffè di Francesco. En aquest treball s'analitza l'entorn intern i extern de l'empresa, tenint en compte els seus objectius, la competència existent i els objectius marcats. Es proposen diferents estratègies de màrqueting mix per donar resposta a les necessitats del públic objectiu de l'empresa. L'objectiu del projecte és millorar el posicionament de la marca al llarg del 2024 i 2025, especialment en els canals digitals, millorant així la reputació de l'empresa dins del sector. | ca |
dc.format.extent | 57 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Pla de màrqueting, cafè, posicionament de la marca | ca |
dc.title | Pla de màrqueting d'Il Caffè di Francesco | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Gabarron, Bruno | |