dc.contributor.author | Moragrega Láez, Alejandro | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Departament d'Indústries Culturals | ca |
dc.date.accessioned | 2024-09-19T08:31:50Z | |
dc.date.available | 2024-09-19T08:31:50Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2725 | |
dc.description | Treball de fi de grau – Curs 2023-2024 | ca |
dc.description.abstract | El present treball de fi de grau pretén crear la identitat visual i gràfica de Neblune, una nova
marca de pastisseria que fusiona gastronomia i astronomia. El projecte inclou el
desenvolupament d'una identitat unificada, des del disseny gràfic fins a la producció de
contingut multimèdia, i la implementació d'una estratègia de publicació per a la seva distribució
a les xarxes socials. Abarca l'anàlisi previ de mercat, el disseny d'elements gràfics i la creació
de contingut audiovisual, demostrant una planificació i execució per al llançament de la marca
en el mercat de la pastisseria. | ca |
dc.format.extent | 93 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject.other | Neblune, pastisseria, marca | ca |
dc.title | Neblune: repostería desde otra perspectiva. Creación de una marca de repostería y su identidad visual para distribuirla en redes sociales | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Pinel Cabello, Fran | |