Show simple item record

dc.contributor.authorMoragrega Láez, Alejandro
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament d'Indústries Culturalsca
dc.date.accessioned2024-09-19T08:31:50Z
dc.date.available2024-09-19T08:31:50Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2725
dc.descriptionTreball de fi de grau – Curs 2023-2024ca
dc.description.abstractEl present treball de fi de grau pretén crear la identitat visual i gràfica de Neblune, una nova marca de pastisseria que fusiona gastronomia i astronomia. El projecte inclou el desenvolupament d'una identitat unificada, des del disseny gràfic fins a la producció de contingut multimèdia, i la implementació d'una estratègia de publicació per a la seva distribució a les xarxes socials. Abarca l'anàlisi previ de mercat, el disseny d'elements gràfics i la creació de contingut audiovisual, demostrant una planificació i execució per al llançament de la marca en el mercat de la pastisseria.ca
dc.format.extent93 p.ca
dc.language.isospaca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherNeblune, pastisseria, marcaca
dc.titleNeblune: repostería desde otra perspectiva. Creación de una marca de repostería y su identidad visual para distribuirla en redes socialesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorPinel Cabello, Fran


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint