Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorGalcerán Mendizábal, Sandra
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament de Salutca
dc.date.accessioned2024-07-22T08:08:20Z
dc.date.available2024-07-22T08:08:20Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2666
dc.descriptionTreball de fi de grau – Curs 2023-2024ca
dc.description.abstractIntroducció: La cafeïna és una substància ergogènica que millora el rendiment esportiu, amb beneficis demostrats en l'exercici de resistència i força des dels anys setanta. La dosi òptima és de 3 a 6 mg/kg, presa aproximadament 60 minuts abans de l'exercici. El seu mecanisme d'acció implica la unió als receptors d'adenosina, augmentant l'alliberació de neurotransmissors i reduint la percepció d'esforç i la fatiga. En el trail running, malgrat la falta d'evidència específica, la cafeïna és àmpliament utilitzada, tot i que la seva eficàcia i dosi òptima, especialment per a diferències de gènere, necessiten més investigació. [...]ca
dc.format.extent41 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subject.otherCafeïna, rendiment, fatigaca
dc.titleEfectes de la suplementació de la cafeïna sobre el rendiment, fatiga i dany muscular en corredors de trail running comparant entre sexes i nivell esportiuca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorToro-Roman, Víctor


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir