Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorPérez Vintró, Ana
dc.contributor.otherTecnoCampus. Departament de Salutca
dc.date.accessioned2024-07-18T07:51:36Z
dc.date.available2024-07-18T07:51:36Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2641
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2023-2024ca
dc.description.abstractIntroducció: Els trastorns de la conducta alimentària es caracteritzen per una alteració dels hàbits alimentaris, amb preocupació en el pes, alimentació i imatge corporal. Tenen una gran influència negativa a la qualitat de vida i en l’entorn social. La pandèmia del SARS-CoV-2 va tenir gran impacte en la salut física, social i mental de la població, afectant especialment els adolescents. Objectius: Conèixer l'impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l'adolescència. [...]ca
dc.format.extent64 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherTrastorns alimentaris, pandèmia del SARS-CoV-2, adolescentca
dc.titleL’impacte de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 en els trastorns de la conducta alimentària en l’adolescènciaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorPuyané Oliva, Meritxell


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix