Show simple item record

dc.contributor.authorCoromina Baqué, Carla
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT)ca
dc.date.accessioned2023-11-03T15:22:02Z
dc.date.available2023-11-03T15:22:02Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2450
dc.descriptionTreball de fi de grau - 2022-2023ca
dc.description.abstractDesprés d’experimentar de primera mà la realitat a Mfangano, Kenia, s’han identificat propostes per afavorir les condicions i prestacions del lloc. Amb això en ment, s’ha desenvolupat des de zero, un sistema productiu d’aliments envasats al buit com a objectiu principal del projecte. A més a més, s’ha creat una dieta saludable i equilibrada amb aliments de proximitat i sostenible pels consumidors. L’objectiu del projecte consisteix a abordar la manca de connexió entre processos i activitats, és per això que s’han estudiat i definit tots els mètodes, matèries primeres, maquinària, personal, mesures i estratègies d’economia circular relacionades. Aquest enfocament té com a resultat l’augment de productivitat i la seguretat alimentària, el mateix temps que es minimitza l’impacte mediambiental. [...]ca
dc.format.extent372 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subject.otherMfangano, autosuficiència, desenvolupamentca
dc.titleReorganització a través d’una Reenginyeria del Sistema Productiu d’una ONG a Mfangano, Keniaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorFlores i Salgado, Francesc


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint