dc.contributor.author | Coromina Baqué, Carla | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior Politècnica (ESUPT) | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-03T15:22:02Z | |
dc.date.available | 2023-11-03T15:22:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2450 | |
dc.description | Treball de fi de grau - 2022-2023 | ca |
dc.description.abstract | Després d’experimentar de primera mà la realitat a Mfangano, Kenia, s’han identificat propostes per afavorir les condicions i prestacions del lloc. Amb això en ment, s’ha desenvolupat des de zero, un sistema productiu d’aliments envasats al buit com a objectiu principal del projecte. A més a més, s’ha creat una dieta saludable i equilibrada amb aliments de proximitat i sostenible pels consumidors. L’objectiu del projecte consisteix a abordar la manca de connexió entre processos i activitats, és per això que s’han estudiat i definit tots els mètodes, matèries primeres, maquinària, personal, mesures i estratègies d’economia circular relacionades. Aquest enfocament té com a resultat l’augment de productivitat i la seguretat alimentària, el mateix temps que es minimitza l’impacte mediambiental. [...] | ca |
dc.format.extent | 372 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial 4.0 International | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | * |
dc.subject.other | Mfangano, autosuficiència, desenvolupament | ca |
dc.title | Reorganització a través d’una Reenginyeria del Sistema Productiu d’una ONG a Mfangano, Kenia | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Flores i Salgado, Francesc | |