Reorganització a través d’una Reenginyeria del Sistema Productiu d’una ONG a Mfangano, Kenia
Visualitza/Obre
Autor/a
Coromina Baqué, Carla
Data de publicació
2023Resum
Després d’experimentar de primera mà la realitat a Mfangano, Kenia, s’han identificat propostes per afavorir les condicions i prestacions del lloc. Amb això en ment, s’ha desenvolupat des de zero, un sistema productiu d’aliments envasats al buit com a objectiu principal del projecte. A més a més, s’ha creat una dieta saludable i equilibrada amb aliments de proximitat i sostenible pels consumidors. L’objectiu del projecte consisteix a abordar la manca de connexió entre processos i activitats, és per això que s’han estudiat i definit tots els mètodes, matèries primeres, maquinària, personal, mesures i estratègies d’economia circular relacionades. Aquest enfocament té com a resultat l’augment de productivitat i la seguretat alimentària, el mateix temps que es minimitza l’impacte mediambiental. [...]
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/