Treballs d'estudiants: Envíos recientes
Mostrando ítems 181-200 de 1687
-
Pla de cures estandarditzat per un control efectiu, davant el dolor i la sedació en pacients intubats a l’UCI
(2024)Introducció: Entre el 50 i 90% dels pacients hospitalitzats informen haver patit dolor durant la seva estada, un problema freqüent i sovint infradiagnosticat en l'UCI, especialment en pacients que no ... -
Envejecimiento activo y saludable en personas mayores del Maresme: Estudio observacional
(2024)Introducción: La esperanza de vida a nivel mundial ha aumentado, y la proporción de personas mayores plantea desafíos económicos, sociales y de salud. Es esencial transformar el enfoque hacia sus ... -
Gestión de calidad y seguridad: Colocación de la persona en la mesa quirúrgica
(2024)Introducción: La seguridad del paciente es esencial para garantizar la calidad de los servicios de salud. El posicionamiento quirúrgico consiste en proporcionar la mejor exposición anatómica para la ... -
Cuid-Arte: La empresa de arteterapia para pacientes oncológicos
(2024)Antecedentes e Introducción: El uso de la arteterapia en el ámbito de la atención en la oncología ha demostrado ser una herramienta eficaz para el bienestar físico y emocional del paciente oncológico. ... -
La comunicació efectiva entre la família i la infermera en la unitat de cures intensiva: Una revisió bibliogràfica
(2024)Introducció: L'UCI és una unitat específica amb característiques que generen al pacient i a la família situacions estressants i de vulnerabilitat. El procés d’atenció al pacient crític inclou la família ... -
Disseny i creació d’una solució tecnològica interactiva per a la millora de l’estrès de l’estudiantat d'Infermeria durant l’inici de les pràctiques acadèmiques externes (PAE)
(2024)Introducció: Infermeria és una professió que requereix de molta pràctica i resulta ser una eina necessària en el transcurs de l’aprenentatge, tot i que destaca per ser una de les més estressants a nivell ... -
Situació nutricional dels adults grans amb disfàgia orofaríngia: Revisió de la literatura
(2024)Introducció: L'envelliment de la població mundial està en increment provocant més patologies cròniques i la demanda sanitària. A Espanya, el 20,3% de la població supera els 65 anys, projectar-se un 26,4% ... -
El rol de la infermera en l’abordatge del dol perinatal: Una revisió de la literatura
(2024)Introducció: La mort perinatal és la mort d'un nadó entre les 22 setmanes de gestació i els primers 7 dies de vida. El procés de dol que experimenten les famílies després de la pèrdua és una experiència ... -
Importancia del papel de una enfermera de práctica avanzada en el cuidado de la epidermólisis bullosa
(2024)Introducción: El presente trabajo de final de grado está enfocado a plasmar la evidencia de la importancia del papel de una enfermera de práctica avanzada (EPA) en el cuidado de la epidermólisis bullosa. ... -
Enfermería y pacientes AYA oncológicos
(2024)Introducción: El cáncer es una importante causa de morbilidad y mortalidad a nivel mundial. En España es la tercera causa de mortalidad. La incidencia del cáncer en adolescentes y adultos jóvenes está ... -
Terapia de presión negativa en el manejo del pie diabético
(2024)Introducción: En los últimos años, la esperanza de vida ha incrementado las enfermedades crónicas como la diabetes, afectando a la calidad de vida del paciente. Una complicación común son las úlceras ... -
El rol de enfermería en la atención a la población infantil y adolescente con trastorno por déficit de atención e hiperactividad en la práctica clínica
(2024)Introducción: El Trastorno por Déficit de Atención e Hiperactividad (TDAH) es uno de los trastornos más prevalentes en la infancia y afecta negativamente en el desarrollo personal y social. Los niños y ... -
Teràpia de desbridament larval en ferides cròniques
(2024)Introducció: Les ferides cròniques suposen una problemàtica molt greu a escala mundial. Es defineix com aquella que no cicatritza en un període màxim de sis setmanes i que haurà de fer-ho per segona ... -
Optimització del rendiment en tenistes joves mitjançant la millora del salt vertical: Estudi d’un cas
(2024)L'esport del tenis és un esport multidimensional que requereix habilitats físiques, així com capacitats cognitives i psicològiques. L'habilitat per canviar de direcció (COD) i la velocitat són elements ... -
Análisis cinemático de las asimetrías de tren inferior durante la ejecución de diferentes tipos de salto en jugadores/as de baloncesto no profesionales mayores de 18 años
(2024)El baloncesto, uno de los deportes más practicados globalmente, exige altos niveles de exigencia física y técnica. Los movimientos intensos y repetitivos, como saltos y giros, predisponen a los jugadores ... -
La importància de l’electromiografia de superfície en la readaptació del lligament creuat anterior en futbolistes amateurs
(2024)Aquest estudi planteja la temàtica de la ruptura del lligament creuat anterior (LCA) en futbolistes i se centra en l'avaluació de l'activació muscular mitjançant electromiografia de superfície (EMGs) ... -
Estratègia digital per Vallboa: Optimitzant el tràfic web i impulsant les vendes en línia
(2024)El present treball presenta una estratègia digital detallada per a Vallboa, una marca de bijuteria artesanal. L'objectiu principal és optimitzar el tràfic web i impulsar les vendes en línia de la ... -
Pla de màrqueting Toysline
(2024)Aquest document recull un pla de màrqueting per a Toysline, una empresa de joguines educatives, amb l'objectiu d'obrir un nou canal de distribució mitjançant botigues físiques a Barcelona i Madrid. ... -
Los medios tradicionales como fuente de informacion de crisis en las redes sociales
(2024)Aquest Treball de Fi de Grau comprèn un estudi que examina el paper i influència dels Mitjans Tradicionals com a fonts d'informació de crisi en Twitter durant la crisi reputacional de la Real Federació ... -
Estudio de satisfacción en el sector gastronómico: Departamento de marketing propio vs. Agencias subcontratadas
(2024)Aquest Treball de Fi de Grau explora la influència de les estratègies de màrqueting intern i extern en la satisfacció del client dins del sector gastronòmic. Mitjançant una anàlisi comparativa, s'avaluen ...