dc.contributor.author | Hernández Bonilla, Víctor | |
dc.contributor.other | TecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET) | ca |
dc.date.accessioned | 2021-03-09T09:05:16Z | |
dc.date.available | 2021-03-09T09:05:16Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/321 | |
dc.description | Treball de final de grau - Curs 2019-2020 | ca |
dc.description.abstract | El present pla d'emprenedoria té com a objectiu analitzar la viabilitat de constituir una cafeteria a la ciutat de Barcelona en la qual s'ofereixin productes d'alta qualitat en un entorn tecnològic. Com a factor diferenciador es pot destacar la inclusió d'un servei de recollida mitjançant el qual el client realitza la compra del producte via Internet i l'adquireix en el local de manera ràpida i gratuïta. La combinació de conceptes com l'optimització, el minimalisme i la sostenibilitat amb els productes cafeters donarà com a resultat un servei nou i atractiu per al públic objectiu d'aquest local. | ca |
dc.format.extent | 103 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.rights | Tots els drets reservats | ca |
dc.subject.other | Cafeteria, Qualitat, Click&collect | ca |
dc.title | Proyecto emprendedor: Banana Coffee Shop | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.contributor.tutor | Pombo Gutiérrez, Estela | |
dc.contributor.tutor | Bel Piñana, Paula | |