Listando Grau en Turisme i Gestió del Lleure por fecha de publicación
Mostrando ítems 21-40 de 50
-
The effect of income level on sport consumption during Covid: an empirical analysis
(2022)L'assistència al gimnàs experimenta tendències inestables durant els mesos d'estiu. Així doncs, la majoria de centres esportius ofereixen una baixa temporal, que és una quota més econòmica que mantén ... -
El impacto de un programa de televisión gastronómico en un restaurante
(2022)El món de la televisió és molt heterogeni i ofereix diversitat de continguts, com els relacionats amb la gastronomia, amb la finalitat de captar l'atenció dels seus espectadors. És tal el seu potencial, ... -
Estudi valoratiu de les marques turístiques de ciutats europees
(2022-06)La comprensió del comportament dels turistes davant els preus és essencial per elaborar un correcte enfocament de les marques turístiques. Per aquest motiu, l’objectiu d’aquest estudi consisteix en ... -
La gastronomia al Maresme: Determinants de la satisfacció i la despesa dels turistes
(2022-06)En aquests temps en els que el sector turístic es veu amenaçat per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, el turisme gastronòmic emergeix com a potencial revifador degut al seu paper com a ... -
Pla Director de Turisme de la Pobla de Segur, Conca de Dalt i Baix Pallars 2023-2027
(2023)L’elaboració d’aquest pla turístic s’ha portat a terme amb l’objectiu d’identificar les necessitats que té la Pobla de Segur, Conca de Dalt i Baix Pallars per desenvolupar-se com una destinació ... -
KOCCONUT