Browsing Grau en Turisme i Gestió del Lleure by Issue Date
Now showing items 21-40 of 50
-
El impacto de un programa de televisión gastronómico en un restaurante
(2022)El món de la televisió és molt heterogeni i ofereix diversitat de continguts, com els relacionats amb la gastronomia, amb la finalitat de captar l'atenció dels seus espectadors. És tal el seu potencial, ... -
Anàlisi de l’impacte econòmic de les Botigues Museu Salàs
(2022)Aquest estudi té per objectiu determinar quin és l’impacte econòmic que genera les Botigues Museu Salàs en el territori, un dels atractius turístics culturals més importants de la comarca del Pallars ... -
Els Mega Projectes en turisme: L’impacte social i cultural del Tren Maia de Mèxic
(2022)Els últims anys hi ha hagut un augment de la consciència dels impactes del turisme, sorgint la necessitat d’aplicar models sostenibles. En aquest treball s’analitza el mega projecte Tren Maia de Mèxic, ... -
Estudi valoratiu de les marques turístiques de ciutats europees
(2022-06)La comprensió del comportament dels turistes davant els preus és essencial per elaborar un correcte enfocament de les marques turístiques. Per aquest motiu, l’objectiu d’aquest estudi consisteix en ... -
La gastronomia al Maresme: Determinants de la satisfacció i la despesa dels turistes
(2022-06)En aquests temps en els que el sector turístic es veu amenaçat per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, el turisme gastronòmic emergeix com a potencial revifador degut al seu paper com a ...