dc.contributor.author | García-Segovia, Purificación | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T09:52:06Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T09:52:06Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.isbn | 978-84-09-27566-3 | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2956 | |
dc.description.abstract | Hi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició.
La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat. | ca |
dc.format.extent | 53 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Xarxa Vives d’Universitats | ca |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject.other | Nutrició; docència; igualtat de gènere | ca |
dc.title | Nutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |