Show simple item record

dc.contributor.authorGarcía-Segovia, Purificación
dc.date.accessioned2025-07-04T09:52:06Z
dc.date.available2025-07-04T09:52:06Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-84-09-27566-3ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2956
dc.description.abstractHi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició. La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat.ca
dc.format.extent53 p.ca
dc.language.isocatca
dc.publisherXarxa Vives d’Universitatsca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherNutrició; docència; igualtat de gènereca
dc.titleNutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènereca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint