Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorGarcía-Segovia, Purificación
dc.date.accessioned2025-07-04T09:52:06Z
dc.date.available2025-07-04T09:52:06Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-84-09-27566-3ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2956
dc.description.abstractHi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició. La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat.ca
dc.format.extent53 p.ca
dc.language.isocatca
dc.publisherXarxa Vives d’Universitatsca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherNutrició; docència; igualtat de gènereca
dc.titleNutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènereca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix