Mostra el registre parcial de l'element
Markus Lampe y Paul Sharp, A land of milk & butter. How elites created the modern Danish dairy industry, Chicago y Londres, The University of Chicago Press, 2018, 320 pp.
dc.contributor.author | Hernández-Adell, Ismael | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T09:56:51Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T09:56:51Z | |
dc.date.issued | 2020-07-15 | |
dc.identifier.citation | Hernández Adell, Ismael. Markus Lampe y Paul Sharp, A land of milk & butter. How elites created the modern Danish dairy industry, Chicago y Londres, The University of Chicago Press, 2018, 320 pp. Revista de Historia Industrial, 2020;29(79):211-14. | ca |
dc.identifier.issn | 2385-3247 | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12367/2514 | |
dc.description.abstract | La mayor parte de las 1.136 cooperativas lácteas existentes en Dinamarca en 1909 fueron creadas entre 1880 y los primeros años de 1890. [...] | ca |
dc.format.extent | 4 p. | ca |
dc.language.iso | spa | ca |
dc.publisher | Universitat de Barcelona | ca |
dc.relation.ispartof | Revista de Historia Industrial. 2020;29(79):211-214 | ca |
dc.rights | Attribution 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject.other | Cooperativas lácteas | ca |
dc.subject.other | Crecimiento económico | ca |
dc.subject.other | Dinamarca | ca |
dc.title | Markus Lampe y Paul Sharp, A land of milk & butter. How elites created the modern Danish dairy industry, Chicago y Londres, The University of Chicago Press, 2018, 320 pp. | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/review | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Articles [40]