Show simple item record

dc.contributor.authorGarrido Sanchez, Marta
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (ESCST)ca
dc.date.accessioned2023-07-26T09:57:14Z
dc.date.available2023-07-26T09:57:14Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2248
dc.description.abstractIntroducció: La lactància materna (LM) és l’alimentació fonamental pels nadons que els garanteix un estat de salut i desenvolupament adequats. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana que sigui exclusiva fins als 6 mesos i es complementi amb altres aliments fins als 2 anys. Malgrat l’abundant evidencia científica que demostra els múltiples beneficis de l’alletament matern, la taxa d’instauració és subòptima als valors recomanats per l’OMS. Objectiu: Conèixer els articles publicats a la bibliografia que analitzen les intervencions d’infermeria per facilitar la instauració de la lactància materna immediata. Metodologia: S’ha elaborat un estudi observacional descriptiu a través d’una revisió de la literatura a les bases de dades CINHAL i PubMed dels articles publicats entre 2010 i 2023. Els articles seleccionats analitzen les intervencions infermeres que afavoreixen el procés d’instauració de LM i que, per tant, redueixen la incidència de l’abandonament precoç d’aquesta tècnica [...].ca
dc.format.extent44 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subject.otherLactància materna, suport d'infermeria, llevadoraca
dc.titleIntervencions infermeres que afavoreixen la instauració de la lactància maternaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorSanvicente Prados, Alba
dc.local.notesTreball de fi de grau - Curs 2022-2023ca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint