repositori.tecnocampus.catrepositori.tecnocampus.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Milk consumption"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-2 de 2

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Cities and milk consumption in Europe, 1890-1936: the emergence of a new market in Spain 

      Hernández-Adell, Ismael; Pujol, Josep (Historia Agraria. 2017;73:59-90, 2017-12)
      One of the main features of the European nutritional transition involved the wide-spread increase in milk consumption, a singular process as it involved the emergence of new consumption preferences.This ...
    • Milk, social acceptance of a new food in Europe: Catalonia, 19th-20th centuries 

      Nicolau-Nos, Roser; Pujol-Andreu, Josep; Hernández-Adell, Ismael (Dynamis. 2010;30:119-139, 2010)
      In this article we analyse the time course of the consumption of fresh milk in different regions of Europe between the 1870s and 1930s. Working from the case of Catalonia, we affirm that the increasing ...
      TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autor/aPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC